Techno: CONFESSIONS // 2019-10-18 Manila Caffe

18/10/2019 At Manila Caffe


Event Details


Date: 18/10/2019
Location: Manila Caffe
Address: Bravničarjeva 11 - Ljubljana, Slovenia
Website: http://www.reflexible.si/
Event: https://www.facebook.com/events/386479562020471/

Na oktobrski ediciji serije ~ CONFESSIONS ~ bodo v mešani zasedbi za “izpovedi” tokrat poskrbeli nacionalni upi oz “grešniki” nove elektronike. 😇

18.10.2019 bodo tla v Manili, borbeno, tresli:

Sara Popovic
Primorska tehno mladenka, ki s svojimi 130+ menda uživa v bolečinah, kakor pravi naslov njenih dogodkov “Pain and Pleasure”. Poleg didžejanja se je podala tudi v prudecentske vode in na založbi Pure Dope Digital pravijo da je prvenec Hurikanski.
Dekleta 1, Fantje 0

Za ukrotitev vročekrvne primorke potrebujemo primorskega mladca

Erik Gross
Novogoriški techno fighter, ki svoje veščine redno brusi na RELOAD EVENTS, za katere vemo da so postali sinonim za techno v regiji in, ki ne premikajo le meje med Slovenijo in Italijo, temveč usvarjajo svojo techno republiko. Njegov nastop, ki je nedavno ogrel plesišče za Pan-Pot, nekaterim še vedno odmeva v ušesih.
Dekleta 1, Fantje 1

Ally
Polna izvirnosti, mladosti in entuziazma. Še ena tistih ki bodo zaznamovali tokratni CONFESSIONS. Mnogi jo poznate po njenem prepletanju in eksperimentiranju različnih elektronskih žanrov v svojih nastopih spet drugi pa ste si jo zapomnili z letošnjega nastopa za LABO19, kjer je tesno in kljub hudi konkurenci prepričala komisijo.

Funfact: Za tisto nadvlado ji bosta tudi tokrat na sledi konkurenta z LABO19 Erik Gross in Wookie Woo.
Dekleta 2, Fantje 1

Katarza
Pa če smo že omenjali sinonime… Katarza je mati slovenskega Si:nonym-a. Njena napoved po osvojitvi sveta se je že pričela in preden se poda med zvezde v tujino, bomo njene techno seanse deležni tudi na CONFESSIONS. Krujska brata Dom3n in JONA sta ji konkretno začrtala smernice na CONFESSIONS ob Marini Karamarko prejšnji mesec.
Dekleta 3, Fantje 1

3 dekleta pa samo en fant? Evo damo enga močnga.

Wookie Woo
Prevladi deklet se fantje odzovemo s svojo pojavo in kljub temu da bi Wookie Woo lahko štel za dva, je ob dekletih pravi medvedek. Še dobr da se njegova trda moškost pokaže v glasbenem izboru. Ob vsem tem soundu iz Galaksije daleč daleč proč lahko do dogodka uživate v njegovih Galaktičnih podcast epizodah.
Dekleta 3, Fantje 2

Minivan
Če je Erik fant in pol in če je Wookie skoraj za dva, potem zadnji iz napovednika ne nosi imena MINIVAN po krivici. Enoprostorec, kombi, kamion … toliko nekega glasbenega arhiva in poznavanja je v njem. Sicer ljubitelj Soulful ritmov a njegov čvrst in prepričljiv alter ego zna premikati še najbolj zagrizenega techno ljubitelja.
Dekleta 3, Fantje 3

Tako, ekipi sta izenačeni. Medtem ko čakamo na 18.10. sčekiraj še kaj smo počeli Septembra.

Na prvem iz letošnje serije je za good mood skrbela precej unikatna hrvaška techno diva MARINA KARAMARKO. 💣💣Ob bok smo ji v support postavili primorskega enojca brez krmarja iz vrst Techno 3P Events, Ian Carlast.
Dvojca ki sta iz koroških koncev pokrivala hrbet iz Crazy For Life ter Si:nonym pa sta bila JONA & Dom3n. 🤗🤗
Da pa izjemnih in nadnaravnih sposobnosti niste bili prikrajšani iz rezidenčnih klopi pa so skrbeli Wookie Woo, Rand Saego in Van Der Urh. 🎧🎼

V drugi izvedbi smo iz BIH povabili techno in house mojstra Sinisa Lukic. Na njegovi založbi Kaseta Digital so svoje produkte izdali npr. naš brat Marko Nastić, Tom Hades, Spartaque, bodoči očka Dejan Milicevic, izjemni Rub A Dub, vsem dobro znan RanchaTek in mnogi drugi.

Ob bok smo mu postavili mladega, na domači sceni uveljavljenega in prepoznavnega gospodiča, ki sliši na ime SUANO. Novogoriškega veterana in poznavalca mnogih elektronskih podzvrsti, človeka, ki je na Ibizi preživel večji del svojih zrelih let, Max Sebastien. Nadarjenega najstnika, ki mu bo tokrat izjemoma mama pustila ponočevati, ki se je ob svojih družinskih članih iz vrsti LUTHIA navzel smisla za več kot glasbo. Z nami bo KINN. Kot se za CONFESSIONS spodobi smo imeli en b2b in tokrat iz domačih korenin. Nekdaj duo User Friendly, kasneje projekt SNATCHEDZ in Phat End. Z roko čez roko tokrat b2b Wookie Woo in Van Der Urh. Za konec pa je poskrbel človek brez maske, duh izza zavese Rand Saego.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ekskluzivno bomo v Manila caffe, za vaše ušesno zadovoljstvo in obrabo plesnih čevljev skrbeli vsak mesec, zelo verjetno nekajkrat mesečno. 👐
Event dekoracija, bright vizuali, glasno ozvočenje, ugodna gostinska ponudba in seveda čas za izpoved vaših tedenskih frustracij. 🎉🎀🍹

❗❗Prostor ima svojo omejeno kapaciteto, zato se nam v zasebnem sporočilu ali preko email naslova info@reflexible.si javite za zagotovitev svoje “odpustnice” 🎫🎫 pred samim dogodkom, da slučajno ne ostanete pred vrati te ekskluzivne “spovednice”.

Kdor prvi pride, prvi žura. 🔝😊

Tokrat še skromnejši prispevek 5 eur do polnoči in 7 eur po polnoči, je le malenkost v primerjavi s spovedjo, ki je boste deležni. 😎

Presale:
info@reflexible.com

Spovednica:
Manila caffe

Start: 22:00
End: 8:00

SHARE

Event Map

Loading map...
Play Cover Track Title
Track Authors